2-onder-1-kap woning - VERKOCHT, Bouwnummer 3

Koopprijs

€ 786.500

Omschrijving

DEZE WONING IS INMIDDELS VERKOCHT

Wat een uitzicht! Alleen maar grasland zover als u kunt kijken. Vanuit uw woning zult u de seizoenen voorbij zien trekken. De linker helft van de 2-onder1-kap woning biedt een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en badkamer.

INDELING
entree, hal, toilet, trapopgang. Ruime woonkamer met ramen aan drie zijden van de kamer. Open keuken welke naar eigen smaak is in te richten. Aansluitend de aangebouwde berging met aansluiting voor wasmachine, welk de perfecte plek heeft om gebruikt te worden als bijkeuken.
Op de verdieping de overloop, drie ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.
Vaste trap naar de zolder, welke als open ruimte wordt opgeleverd. De zolder met raam aan de kopse kant van de woning, heeft zeker potentie om te gebruiken als vierde slaapkamer of werkruimte.
N.B. de gekleurde plattegronden zijn gespiegeld t.o.v de werkelijke situatie.

De woningen worden gasloos en volledig geïsoleerd. Alle woningen worden voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

LOCATIE
Vanuit Watergang bent u met de auto binnen een mum van tijd op de ringweg en met de fiets binnen een half uurtje in het centrum van Amsterdam.

Het winkelcentrum Boven IJ in Amsterdam Noord biedt een keur aan winkels, waaronder supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Hiervoor kunt u uiteraard ook terecht in het nabij gelegen Purmerend.
Middelbare scholieren kunnen terecht in Amsterdam of Purmerend. Prima te doen met openbaar vervoer of op de fiets. Op nog geen vier kilometer in Ilpendam vindt u een goede basisschool waar de meeste kinderen uit Watergang met veel plezier heen gaan.

Het dorp is klein, er wonen zo'n 200 mensen, toch worden er in dorpshuis "de Nieuwe Boet" met regelmaat activiteiten georganiseerd. Er is een speeltuin met een o.a. kabelbaan, meerdere schommels, klimrekken en voetbalveldje.
Vanaf 2012 wordt er jaarlijks in mei/juni het 'Tuintonenfestival' georganiseerd, een akoestisch muziek- en theaterfestival in de buitenlucht. En wat te denken van een echte winter in Watergang; de ijzers onder binden en schaatsen maar.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 786.500
Status
Verkocht

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Bewoning
Permanente bewoning
Kwaliteit woning
Normaal

Buitenruimte

Locatie
Aan water, In woonwijk en Vrij uitzicht

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thijssen makelaardij

Zaanstreek

Stiereveld

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype 2-onder-1-kap woning - VERKOCHT in het project Stiereveld

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.