Vrijstaande herenwoning, Bouwnummer 6

Koopprijs

€ 899.500

Omschrijving

BOUW GESTART!

Vrijstaand wonen met tuin rondom op nog geen 10 kilometer van Amsterdam! En dat met vrij uitzicht op beschermd natuurgebied. Vanuit uw tuin geniet u van de rust van de natuur, het gekwetter van eenden en weidevogels, of van de grazende koeien in de weide. Dat kan in Stiereveld.

Het project Stiereveld bestaat uit vier vrijstaande woningen, acht twee-onder-een-kapwoningen, een hoekwoning, twee tussenwoningen en drie appartementen. De appartementen zijn reeds verkocht. De toegang naar Stiereveld is gelegen aan de Kanaaldijk. Aan de achterzijde is er het prachtige weidse uitzicht over de weilanden.

Er worden in het project 2 woningen type D gerealiseerd. Karakteristieke vrijstaande woningen met vrij uitzicht over de weilanden.

NDELING
Via de zij- entree is er toegang tot de hal met trapopgang en toilet. De royale woonkamer aan de voorzijde en woonkeuken aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkeuken, die u naar eigen smaak zult inrichten, geven de openslaande deuren toegang tot de fijne achtertuin. De berging is gelegen aan de zijkant van de woning.

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers. Tevens is er een separaat toilet en badkamer met douche en wastafel.

De vliering gelegen over de hele lengte van de woning biedt veel bergruimte.

De bouw is juli 2023 gestart. De verwachte oplevering is december 2024.

LOCATIE
Vanuit Watergang bent u met de auto binnen een mum van tijd op de ringweg en met de fiets binnen een half uurtje in het centrum van Amsterdam.

Het winkelcentrum Boven IJ in Amsterdam Noord biedt een keur aan winkels, waaronder supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Hiervoor kunt u uiteraard ook terecht in het nabij gelegen Purmerend.
Middelbare scholieren kunnen terecht in Amsterdam of Purmerend. Prima te doen met openbaar vervoer of op de fiets. Op nog geen vier kilometer in Ilpendam vindt u een goede basisschool waar de meeste kinderen uit Watergang met veel plezier heen gaan.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 899.500
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Vrijstaand huis
Bewoning
Permanente bewoning
Kwaliteit woning
Luxe

Buitenruimte

Locatie
Aan water, In woonwijk en Vrij uitzicht

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thijssen makelaardij

Zaanstreek

Stiereveld

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Vrijstaande herenwoning in het project Stiereveld

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.