Blok B, Bouwnummer 6

Koopprijs

€ 399.500

Woonoppervlakte

67 m2

Kaveloppervlak

55 m2

Omschrijving

Bouwnummer 6
Tussenwoning
GBO ± 67 m2
Koopsom € 399.500 vrij op naam

Deze tussenwoning ligt heerlijk beschut en vrij van verkeer aan het pad met gezamenlijke overtuin. Uiteraard staat deze woning op eigen grond met de achtertuin op het zuiden georiënteerd. De overige groene ruimtes en fietsenberging worden gedeeld met de andere eigenaren en gezamenlijk beheerd. Het is mogelijk een vaste parkeerplaats op het terrein bij te kopen.

Het pad, met een groene ruimte als een soort gezamenlijke overtuin, leidt naar de entree, waar zowel de meterkast, het kruipluik als de trapopgang naar de verdieping zich bevinden. Hier is ook het toilet, netjes betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Een openslaande deur biedt toegang tot het leefgedeelte en komt uit in de keuken. Deze wordt casco geleverd, uiteraard wel voorzien van standaard aansluitingen. In de vloer ligt de verwarming, gevoed door een ingenieus stelsel en energiezuinig aangedreven door een warmtepomp.
De aansluitende woonkamer heeft een groot raamoppervlak plus een openslaande glazen deur naar de achtertuin op het westen. Zo worden binnen- en buitenruimte met elkaar verbonden!
Boven zijn twee slaapkamers. Niet alleen royaal in oppervlakte, maar ook in hoogte. De extra ruimte onder het mansardedak nodigt uit om nog meer vloeroppervlak te creëren. Inspiratie genoeg! De voorslaapkamer meet overigens op een haar na 10 vierkante meter, de achterslaapkamer gaat hier met dik drie vierkante meter overheen: ruim 13 m2! De gevel-zijramen kunnen zowel kiepen als draaien. De grootste slaapkamer heeft ook twee dakramen, voor extra lichtinval.
De badkamer wordt standaard uitgevoerd met neutraal getint tegelwerk, een inloopdouche en een wastafel. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger voorzien. Uiteraard is het mogelijk om ook hier de eigen sfeer aan te brengen, dan wordt de ruimte casco opgeleverd.
Ook op deze woonlaag vormt de vloer de warmtebron. Hier is ook de technische ruimte, waar zowel de warmtepomp als een warmwaterboiler worden geplaatst.

Het Loodwitmolenpad ligt op nog geen vijf minuten sturen van het Rijkswegennet, knooppunt A7/ A8. Twee autominuten verderop begint de Amsterdamse ring A10.
Fietsers bereiken binnen een radius van twintig minuten peddelen alle hoeken van de Zaanstreek. Scholen, sport, shops, horeca, cultuur, natuur... alles wat een mens nodig heeft is hier onder handbereik. Wie voor werk of plezier naar Amsterdam reist, kan net zo goed de trein pakken: Koog aan de Zaan heeft een eigen NS-station. Op loopafstand!
In Koog aan de Zaan zijn meerdere basisscholen, van diverse gezindten. Daarbij is er ruim voldoende kinderopvang en -vermaak voor alle momenten dat dit nodig is. Kinderspeelplaatsen en trapveldjes zijn openbaar en doorspekken oud-Koog. Daarnaast is er een bloeiend verenigingsleven en wordt op uiteenlopende locaties en terreinen gesport. Wie wil genieten van het buitengebied stapt op de fiets of pakt de benenwagen en beleeft de geuren, kleuren en uitzichten van het veenweidelandschap.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 399.500
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Tussenwoning
Bewoning
Permanente bewoning
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2025
Type dak
Mansarde dak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m2
Perceeloppervlakte
55 m2
Inhoud
205 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Kenmerken
Tuin en Zonnepanelen
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie, Zonnepanelen en Natuurlijke ventilatie

Energie

Energieklasse
A+++
Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler (eigendom)

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Parkeren

Parkeer mogelijkheden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thijssen makelaardij

Zaanstreek

Loodwitmolenpad

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Blok B in het project Loodwitmolenpad

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.