Eerste verdieping, Bouwnummer 15

Koopprijs

€ 355.000

Omschrijving

Bouwnummer 15 - tweekamerappartement 56 m2/ balkon op het zuiden, 1e verdieping, energielabel A+++

Type 8

Dit tweekamerappartement ligt op de eerste etage en is bereikbaar via de galerij aan de achterzijde. Deze galerij, met zicht op het gezamenlijke binnenterrein met tuin, parkeerplaatsen en fietsenstallingen, is vanaf deze buitenruimte bereikbaar via een buitentrap. De hoofdentree ligt aan de Breedweer en is natuurlijk ook een mogelijkheid. Er is een liftinstallatie, want trappenlopen is weliswaar uitstekend voor de conditie, met zware spullen of boodschappen is een lift lekker comfortabel.
De slaapkamer grenst aan de galerij. De woonkamer oriënteert volledig en met flinke raampartijen op de rustige Breedweer, met een schuifpui naar een heerlijk balkon op het zuiden. De hele dag zon dus...
De keuken wordt casco opgeleverd, kopers kunnen deze geheel inrichten naar hun eigen smaak en behoefte. Anno dit tijdperk koken we uiteraard op elektra. Ook de verwarming wordt hierop gebaseerd. Voelbaar, niet zichtbaar, want de vloeren vormen de warmtebron. Dat geldt ook voor de badkamer met inloopdouche en wastafel en bij dit woningtype separaat ingedeelde toiletruimte met fontein. Deze worden betegeld en voorzien van hoogwaardig sanitair en kranenwerk. De slaapkamer (circa 10 vierkante meter!) beschikt over een eigen inloopkast, terwijl in de technische annex facilitaire ruimte de aansluitingen voor de wasmachine en -droger worden gesitueerd.

Indeling: hoofdentree via Breedweer, met brievenbussen en bellentableau. Gemeenschappelijke hal met doorgang naar het trappenhuis en liftinstallatie.
1e Etage: gedeeld portiek met toegang tot de galerij. Galerij met buitentrap.
Entree appartement. Hal met meterkast. Berging annex technische ruimte voor installaties en aansluitingen wasmachine en -droger. Slaapkamer (± 10 m3) met aparte inloopkast. Betegelde badkamer met wastafel en inloopdouche. Separate toiletruimte met wandcloset en fontein.
Lichte woonkamer met grote raampartijen en schuifpui naar balkon op het zuiden. Open keuken (casco op te leveren).

Op het gezamenlijke binnenterrein worden in totaal elf parkeerplaatsen gerealiseerd. De fietsenstallingen (juist, meervoud) komen hierachter. Dit zijn bij uitstek locaties om de zonkracht te benutten voor stroom. Want uiteraard is Edgarshof ook in dit opzicht gericht op een fossiele brandstofvrije toekomst.

Edgarshof ligt in Koog aan de Zaan, ten oosten van het spoor en de Provincialeweg (de N-verbinding tussen Alkmaar en Amsterdam) en centraal in Zaanstad. Met een eigen NS-station ligt forenzen per openbaar vervoer voor de hand, de fiets wordt steeds vaker ingezet als alternatief. En waarom ook niet? De Hempont, die Zaandam met het Amsterdamse Westelijk Havengebied verbindt, ligt een kwartiertje fietsen verderop. Minder als de pedaalkracht elektronisch ondersteund wordt. De snelle fietsroute naar Amsterdam-Noord of alle andere uithoeken van de Zaanstreek heeft een comfortabele evenknie in het wijdvertakte streekvervoer.
Automobilisten draaien binnen de kilometer de A8 op en kruisen vijf minuten later de Coentunnel. De andere kant op leidt naar de A9, richting Haarlem en Schiphol. En vice versa. Snel weer thuis in Edgarshof!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 355.000
Status
Beschikbaar

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Galerijflat
Kenmerk appartement
Appartement
Kwaliteit woning
Luxe

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
2e woonlaag

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte
4 m2

Buitenruimte

Locatie
In woonwijk

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thijssen makelaardij

Zaandam

Edgarshof

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Eerste verdieping in het project Edgarshof

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.