La Paix

Wij zijn verheugd om de aanstaande start van het nieuwbouwplan 'La Paix' aan te kondigen.

La Paix, wat ''vrede'' betekent, is gelegen op de historische Zuiddijk en biedt een selectie van 7 appartementen en 2 geschakelde woningen die zijn ontworpen met oog voor detail en een focus op duurzaamheid. Elke woning is een toonbeeld van moderne architectuur die tijdloos aanvoelt.

Bij La Paix begrijpen wij dat uw huis de basis is van uw dagelijks leven. Daarom is er gezorgd voor ruime, licht doorstroomde woonruimtes die flexibiliteit en comfort bieden voor elk aspect van uw leven. Of u nu gaat voor een gezellige avond met vrienden en familie, of een rustige plek zoekt om te ontspannen.

Elke woning in La Paix is uitgerust met hoogwaardige afwerkingen en de nieuwste technologieën, elk detail is zorgvuldig overwogen om uw comfort te garanderen. De woningen worden onder andere uitgerust met een bodem-warmtepomp, warmte terug win systeem, volledige isolatie en vloerverwarming. Een gezondere leefomgeving en besparing op uw energieverbruik.

Locatie en Omgeving: De Zuiddijk is een van de meest gewilde locaties in Zaandam, een stad die trots is op haar industriële verleden en tegelijkertijd vooruitstrevend en dynamisch is. Gelegen aan de oever van de Zaan, biedt de Zuiddijk een adembenemend uitzicht op het water en de voorbijvarende schepen die herinneren aan de levendige handelsgeschiedenis van de regio.

Deze locatie is perfect voor diegenen die de voorkeur geven aan een rustige woonomgeving, maar toch dicht bij het bruisende stadsleven willen zijn. Op loopafstand vindt u een divers aanbod aan lokale winkels, gezellige cafés en uitstekende restaurants waar u kunt genieten van zowel lokale als internationale keukens.

Voorzieningen en Bereikbaarheid: Het nieuwbouwproject op de Zuiddijk is ideaal gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen. Scholen, gezondheidscentra en sportfaciliteiten zijn allemaal binnen handbereik, wat het een uitstekende keuze maakt voor gezinnen en professionals. Het openbaar vervoer is gemakkelijk toegankelijk, met bus- en treinverbindingen die u in een mum van tijd naar het hart van Amsterdam of naar andere delen van het land brengen.

Natuur en Recreatie: Voor natuurliefhebbers en recreanten is de Zuiddijk een droom locatie. U kunt heerlijk wandelen langs de oevers van de Zaan, fietsen door de groene polders of een bezoek brengen aan het nabijgelegen Zaans Museum en de historische Zaanse Schans om een duik te nemen in de Nederlandse geschiedenis.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Walraven v.Hallstraat
360 m
Bushalte Het Mennistenerf
489 m
Bushalte Peperstraat
520 m
Centraal station Zaandam
535 m
Bushalte Gedempte Gracht
577 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Dijk Oost
733 m
Fluxus
1.14 km
openbare basisschool Het Eiland
2.35 km
r.k. basisschool De Rietvink
2.37 km
De Bieb
3.13 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
DekaMarkt
155 m
Zeeman
535 m
Karwei
535 m
Kwantum
535 m
ING Bank
590 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kind Zorg
1.28 km
Westzijderveld
3.14 km
De Kolk
3.21 km
Apotheek Koning
6.45 km
Mediq Geuzenveld
6.77 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Thijssen makelaardij

Zaanstreek

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

De Hypotheekshop Zaandam Centrum

Vraag advies »